Popularni Googleov čet dobio pametan odgovor

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularni Googleov čet dobio "pametan odgovor"

Kompanija Google omogućila je korišćenje dodatka Smart Reply u okviru popularnog Hangouts četa, koji korisnicima omogućava da se opredele između tri opcije odgovora.

Novi dodatak, koji funkcioniše na osnovu tehnologije mašinskog učenja, omogućava korisnicima tri opcije za brze odgovore, koji se mogu izabrati od ponuđenih, zatim editovati i slati.

Ova opcija je slična "pametnom odgovoru", koji je integralni deo Gmail Smart Reply-a.

Iz Googlea navode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je aktiviranje novog dodatka deo plana prema kome će u budućnosti celokupni G Suite obilovati sličnim alatima. Google je, ranije ove godine, najavio da planira da uvede ovakav dodatak na što više čet aplikacija.

Smart Reply je trenutno dostupan samo na engleskom jeziku, a korisnima će u okviru Hangouts Chat-a postati dostupan u nardnih nekoliko dana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Popularni Googleov čet dobio "pametan odgovor"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2018

Kompanija Google omogućila je korišćenje dodatka Smart Reply u okviru popularnog Hangouts četa, koji korisnicima omogućava da se opredijele između tri opcije odgovora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.