Popravljene klupe u Bulevaru Mihaila Pupina

Izvor: Blic, 03.Nov.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popravljene klupe u Bulevaru Mihaila Pupina

Klupe koje su tokom noći, na Novom Beogradu, vandali izvadili iz betonskih postolja i pobacali po trotoaru popravljene su i sada građani mogu ponovo da ih koriste.

Građani opet koriste klupe koje su noćas polomljene na Novom Beogradu

Oko 10 klupa postavljenih duž trotoara u Bulevaru Mihaila Pupina, kod Palate Srbija, tokom noći je polomljeno zbog čega sugrađani nisu mogli da ih koriste ovog jutra.

Iz JKP “Zelenilo-Beograd”, koje vodi brigu o klupama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kažu da šteta koju su nesavesni građani tokom noći počinili, srećom, nije velika.

- Klupe su tokom noći skinute sa betonskog postolja i pobacane po trotoaru. Srećom one nisu potpuno uništene, pa ih je naša ekipa koja je izašla na teren brzo popravila vrativši ih na nosače i sada građani mogu opet nesmetano da sede na njima - kaže Gordana Miljojković, PR JKP “Zelenilo-Beograd”.

Ovo je samo jedan u nizu vandalskih incidenata na Novom Beogradu. Nedavno su nesavesni građani polomili mladice na Savskom keju, kod Bloka 44.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.