Popravljen ulaz u porodilište u Nišu

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popravljen ulaz u porodilište u Nišu

Samo dan posle pisanja "Novosti" o porođaju u automobilu na minus šest stepeni ispred porodilišta, i pokvarenim vratima, zbog kojih su neki bolničari iznosili ćebad kroz prozor, vrata na porodilištu su popravljena SAMO dan posle pisanja "Novosti" o porođaju u automobilu na minus šest stepeni ispred niškog porodilišta, i pokvarenim vratima, zbog kojih su neki bolničari iznosili ćebad kroz prozor, vrata na porodilištu su popravljena. Majstori su se juče ujutro ekspresno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pojavili ispred Ginekološko-akušerske klinike Kliničkog centra. Prethodno nam je u ovoj ustanovi rečeno da glavna vrata porodilišta ne rade zbog tenderske procedure. Vrata su, međutim, zamenjena i dobro dihtuju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Porodila se ispred bolnice na - 6 zbog neispravnih vrata

Izvor: B92, 22.Dec.2016

Niš -- Trudnica iz Popovca kod Niša doživela je nesvakidašnji porođaj - na minus šest stepeni celzijusa ispred Ginekološko-akušerske klinike...Ipak, ona i beba su odlično, a neispravna ulazna vrata, zbog kojih nije mogla da uđe u kliniku, sada su popravljena...Opširnije u video-prilogu..

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.