Popovićev poziv Cvetkoviću - da podnese ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2010, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovićev poziv Cvetkoviću - da podnese ostavku

BEOGRAD -

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DS S) Nenad Popović pozvao je danas premijera Srbije Mirka Cvetkovića da podnese ostavku "i tako omogući da na čelo države dođe nova vlada koja će raditi u najboljem interesu Srbije, njene privrede i građana".

"Rezultati rada vaše Vlade su porazni", ocenio je Popović u otvorenom pismu povodom dvogodišnjice predstavljanja programa aktuelne vlade 7. jula, i primetio da bi Srbija, da je taj program sproveden, danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << beležila porast privredne aktivnosti, a bruto nacionalni proizvod bi rastao po stopi od sedam odsto godišnje.

Funkcioner opozicione DSS smatra da odgovornost za loše rezultate rada vlade snosi upravo premijer, jer je "uporno odbijao svaki razuman predlog opozicije i stručne javnosti".

"Kao što niste imali želju da se sastanete sa opozicijom i prihvatite naše konstruktivne predloge, tako niste imali snage i hrabrosti da sprovedete korenite reforme i smanjite troškove države", mišljenja je Popović.

Po Popoviću srpska vlada "živi od danas do sutra, bez plana i ne deli sudbinu privrede i građana koji jedva sastavljaju kraj sa krajem".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.