Popović tražio prekid postupaka protiv KRIK-a dok je na funkciji ministra

Izvor: Danas, 17.Dec.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović tražio prekid postupaka protiv KRIK-a dok je na funkciji ministra

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović saopštio je danas da je zatražio da svi postupci koje je pred Višim sudom u Beogradu pokrenuo protiv Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) budu prekinuti, sve dok se nalazi na funkciji ministra u Vladi Srbije. Članak Popović tražio prekid postupaka protiv KRIK-a dok je na funkciji ministra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Nelustrirani deo DB-a ojačao i opet stekao pozicije u društvu

Izvor: Danas, 17.Dec.2018

Predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara Veran Matić ocenio je, gostujući na TV N1, da je nelustrirani deo bezbednosnog sektora ojačao i opet stekao pozicije u društvu, kao i da je to normalan sled okolnosti ukoliko se oni koji su vršili kriminalne radnje ne sankcionišu. Članak Matić:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.