Popović pozvao poljoprivrednike da se uključe u Zadruge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović pozvao poljoprivrednike da se uključe u Zadruge

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović razgovarao je večeras sa poljoprivrednicima iz te lokalne zajednice o mogućnostima unapređenja poljoprivrede i podrške razgovarao je večeras sa poljoprivrednicima sa teritorije lokalne samouprave o mogućnostima unapređenja te grane, planovima i merama podrške u ovoj godini.

"Ulaganje u poljoprivredu je ulaganje u razvoj i zato moramo ozbiljnije da radimo ukoliko želimo da napredujemo. Moramo da privučemo investitore i donacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Uskoro ćemo izaći sa opštinskom strategijom", kazao je Popović, saopšteno je iz gračaničke opštine.

Popović je poljoprivrednicima poručio da bi trebalo da se uključe u rad Zemljoradničke zadruge i konstatovao da u toj opštini postoje vredni domaćini i pošteni ljudi koji, kako je rekao, hoće da žive od svog rada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.