Popović:  Teška i skupa sanacija zgrada  sa otrovnim fenolom

Izvor: Beta Video, 21.Avg.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Teška i skupa sanacija zgrada sa otrovnim fenolom

BEOGRAD - Savetnik za građevinarstvo predsednika Privredne komore Srbije Aca Popović rekao je danas agenciji Beta da će sanacija dve zgrade u beogradskom naselju Ivan Ribar u čijoj se izgradnji koristio oplatol koji sadrži otrovni fenol biti teška i skupa, ali ne i neizvodljiva (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Popović: Fenol se vezao za malter

Izvor: Beta Video, 21.Avg.2014

BEOGRAD - Savetnik za građevinarstvo predsednika Privredne komore Srbije Aca Popović je rejkao da ono što bi verovatno rešilo problem je obijanje maltera na površinama ispod kojih je betonska konstrukcija.i onda erovatno mehaničko uklanjanje i stabilizacija. jer se fenol vezao za mlter kojim su...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.