Popović: Pozivam sve građane, moramo poslati snažnu poruku

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 09:57

Popović: Pozivam sve građane, moramo poslati snažnu poruku

Pedsednik Srpske narodne partije i narodni poslanik u Skupštini Srbije Nenad Popović istakao je danas da su nam potrebni nacionalno jedinstvo i mudra politika.

"U trenutku kada se naša nacija suočila sa jednom od najvećih tragedija novije istorije, kada se na Srbiju i njeno rukovodstvo vrše ogromni pritisci da se odreknemo našeg Kosova, i kada se vrše sramni napadi na našu Crkvu i našeg Patrijarha, više nego ikada su nam potrebni nacionalno jedinstvo i mudra politika", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakao je i dodao:

"Da bismo prevazišli ovu strašnu tragediju ubistva mladih ljudi, da bismo definisali sve neophodne politike i mere kako bi se ovakvi slučajevi predupredili i Srbija nastavila svoj put razvoja i napretka, da bismo nepokolebljivo i čvrsto istrajali na odbrani našeg Ustava i Kosova, moramo poslati snažnu poruku da narod želi snagu jedinstva, a ne slabost podela".

Popović je naglasio da zbog toga poziva sve građane da se pridruže Mitingu nade 26. maja u Beogradu, na koji je pozvao predsednik Vučić

"Treba da se okupimo oko politike koja neodustajno brani našu suverenu i slobodnu politiku, našu nezavisnost i dostojanstvo, i čvrsto stoji na najdemokratskijem i najslobodarskijem pravu Srba ― da se njihova sudbina i njihova politika određuju samo u Srbiji".

"Miting nade je miting suverene Srbije koja nema svog nalogodavaca nigde drugde, do u narodnoj volji i izborima", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.