Popović: Nisam još razgovarao sa premijerkom o tvitu

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Nisam još razgovarao sa premijerkom o tvitu

Beograd -- Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović kazao je da još nije razgovarao s premijerkom Srbije Anom Brnabić o spornom tvitu.

"Nisam još razgovarao sa premijerkom, čekam taj razgovor. Sa velikim zadovoljstvom ću dati izjavu, ali nismo se o tome dogovorili ranije, ali kasnim na drugi sastanak", rekao je Popović za N1.

Na pitanje da li će se izviniti predsednici vlade, Popović je odgovorio da ostaje pri svom stavu i ponovio da čeka razgovor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Polemika u Vladi Srbije i javnosti nastala je nakon tvita u kojem je Popović napisao: "U trenutku kada se kao država borimo na sve načine da podržimo rađanje, iz Hrvatske nam uvoze gej slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo da stanemo na put onima koji žele da nas ubede da je u redu da 'ROKO IMA DVE MAME, A ANA DVOJICU TATA'".

Premijerka Ana Brnabić je izjavila da je Popović tom izjavom uvredio deo građana za koji radi i najavila da će s ministrom razgovarati u četiri oka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.