Izvor: Blic, 29.Sep.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popovi razdvajali Niggora i Nikolu

Farmeri se u poslednjih nekoliko dana neprestano svađaju. Poslednja u nizu svađa odigrala se između Niggora i Nikole, te umalo nije došlo do fizičkog obračuna. Momci su se toliko posvađali da su farmeri morali da zovu u pomoć - popove.

Popovi su na imanje stigli usred svađe i uspeli su da ih pomire. Nikola i Niggor su se na kraju pomirili i bratski izljubili, a Nikola, očigledno, ne može da nađe zajednički jezik sa mnogim farmerima. Trenutno s njim ne komuniciraju ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Olja ni Marina kojima je zasmetalo to što ih je Nikola pre nekoliko dana noću budio i pevao te niko nije mogao da spava.

- Nema šanse da progovorim reč sa Nikolom do kraja serijala - rekla je Olja, a sličnom se mišlju vodi i Marina.

Marina Perazić, s druge strane, ima još neke brige. Ona se posvađala sa Viktorijom koja ju je oštro napala da ne ume da koristi toalet, te da mora da pazi. U svađu su bile umešane skoro sve žene, a Marinu su napadi jako pogodili.

U cilju da se opuste nakon svih svađa, farmeri su organizovali žurku tokom koje su svi igrali i zabavljali se, a na imanju u Barajevu se orilo „All we are saying" is give peace a chance”.

Tokom žurke Đani je otkrio da je preboleo Anu i pokušao je da smuva Olju Crnogorac.

- Preboleo sam Anu i sada sam spreman za nove avanture - rekao je Đani, a potom je prigrlio Olju Crnogorac:

- Ne, ne, nisi moj tip. Ti si moj drugarski tip - odbila ga je Olja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.