Popov: Neke NVO daju alibi i demokratsku legitimaciju režimu

Izvor: N1 televizija, 26.Okt.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popov: Neke NVO daju alibi i demokratsku legitimaciju režimu

Direktor Centra za regionalizam iz Novog Sada Aleksandar Popov izjavio je da neke nevladine organizacije daju "alibi i demokratsku legitimaciju" aktuelnom režimu u Srbiji.

"Imamo simulaciju i kod nekih nevladinih organizacija koje u mnogo čemu daju alibi ovom režimu i daju mu demokratsku legitimaciju", rekao je Popov sinoć na tribini "Srbija posle Vučića" u Novom Sadu.

Dodao je da ne može da razume ljude iz pojedinih nevladinih organizacija koje su se nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zalagale za vrednosti građanskog društva, a danas skriveno ili neskriveno podržavaju Vučića.

"Ljudi kažu: Nisam imao izbora. Ima, svako ima izbora, samo je pitanje dokle je spreman da ide", kazao je Popov.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.