Popodne pljuskovi, od sutra svežije

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popodne pljuskovi, od sutra svežije

U većem delu Srbije danas se očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, mada će krajem dana doći će do naoblačenja i zahlađenja s kišom i pljuskovima s grmljavinom.

ilustracija(Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Minimalna temperatura kretaće se od 10 do 17, a maksimalna od 20 na severu i zapadu do 28 stepeni na jugu. Duvaće slab i umeren vetar.

Pre podne na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima, doći će do naoblačenja i zahlađenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Moguća je i pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda s jakim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano i toplo. Od sredine dana očekuje se naoblačenje koje će posle podne i uveče usloviti kišu i pljuskove s grmljavinom. Moguća je i pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda s jakim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

Narednih nekoliko dana očekuje nas hladnije vreme. Temperature će pasti za oko 10 stepeni.

Kako stoji na sajtu Hidrometereološkog zavoda sutra će u Srbiji minimalna teperatura biti malo iznad 10 podeoka, a maksimalna dnevna 17 stepeni. Očekuju se i kiša.

Slično vreme biće i u ponedeljak i utorak, dok će u sredu temperatura porasti za nekoliko stepeni.

(MONDO, foto ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Oblačno s kišom

Izvor: Cafe.ba, 12.Maj.2013, 09:48

U BiH danas će biti pretežno oblačno sa kišom, ponegdje su mogući i pljuskovi sa grmljavinom, a krajem dana očekuje se prestanak padavina.Intenzivnije padavine očekuje se u sjeverozapadnim i centralnim područjima.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.