Popela se dečku na leđa, a kada je spustila pogled počeo je ljubavni okršaj

Izvor: B92, 01.Mar.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popela se dečku na leđa, a kada je spustila pogled počeo je ljubavni okršaj

Otišla je sa dečkom na odmor, a vratila se sama. Zašto? Ova slika krije odgovor.

Kada je ova nesrećna devojka planirala odlazak na karneval u Rio sa dečkom, nije joj sigurno padalo na pamet da će se vratiti sama, a još manje da će postati internet senzacija. A upravo se to dogodilo.

Usred gužve, ludila i zabave, ona se popela dečku na leđa. Dečko, s druge strane, nije prestajao da pije. I eto, desilo se šta se desilo - čovek se toliko napio da je zaboravio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mu je devojka na leđima i bacio se u akciju.

Njegova devojka tako je imala pregled nad celom situacijom.

I dok su svi mahom osuđivali ovaj (nesrećan) slučaj, u komentarima ove slike bilo je i onih koji su verovali da mu je na ramenima sestra i da se niej ljutil azbog ovog ljubavnog okršaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) POGREŠI ČOVEK: Popela se dečku na leđa, a kada je spustila pogled imala je šta da vidi

Izvor: Kurir, 02.Mar.2017, 11:32

...Ova devojka je otišla sa dečkom na odmor, a vratila se sama Da li uočavate zašto?..I dok su svi mahom osuđivali ovaj (uistinu nesrećan) slučaj, u komentarima ove slike bilo je i onih koji su verovali da mu je na ramenima sestra i da se nije ljutila zbog ovog ljubavnog susreta..Nama je nekako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.