Ponovo uhapšen starac zbog uzgoja marihuane

Izvor: B92, 10.Jul.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo uhapšen starac zbog uzgoja marihuane

Zadarska policija saopštila je da je ponovo uhapsila 79-ogodišnjaka iz Pakoštana koji već godinama u svom vrtu gaji marihuanu.

Policajci su u njegovom vrtu pronašli pedesetak stabljika indijske konoplje, visine do dva metra, prenela je televizija N1.

Sedamdesetdevetogodišnji muškarac iz Pakoštana kod Zadra već godinama gaji marihuanu u svom vrtu zbog čega je već više puta prijavljivan i pozivan na sud

Nekoliko puta tvrdio je da marihuanu koristi kao lek za giht, pritisak i astmu, a zove je "Božjim darom".

Pre dve godine policija je kod njega u podrumu pronašla i celu labaratoriju za uzgoj i više od 400 stabljika "trave".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Deda opet uhapšen zbog marihuane

Izvor: Mondo, 10.Jul.2018

Zadarska policija saopštila je da je ponovo uhapsila 79-ogodišnjaka iz Pakoštana koji već godinama u svom vrtu gaji marihuanu...Foto: youtube/screenshot/CTV news..Policajci su u njegovom vrtu pronašli pedesetak stabljika indijske konoplje, visine do dva metra, prenela je televizija N1...Sedamdesetdevetogodišnji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.