Ponovo smo seoski idiot Evrope

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 14:25

"Ponovo smo seoski idiot Evrope"

Holandski desničar i pobednik parlamentarnih izbora Gert Vilders komentarisao je najezdu ukrajinskih migranata u njegovu zemlju, oštrim tonom.

Vilders se na društvenoj mreži X osvrnuo na tekst “De Telegrafa” u kojem se spominje kako Ukrajinci pristižu u Holandiju iz svih dijelova Evropske unije.

"Privlače ih besplatno stanovanje, zdravstvo i šanse za posao. To su primetili u centru za registraciju u Utrehtu gde stotine Ukrajinaca pristiže svake sedmice", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u tekstu.

To je iskoristio Vilders koji je u svom statusu kritikovao Ukrajince.

"Ukrajinci hrle u Holandiju iz cele Evropske unije, ne zbog rata, već zbog besplatnog stanovanja, besplatne zdravstvene zaštite i naših poslova. Holandija je ponovo seoski idiot Evrope", zaključio je Vilders.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Holandski desničar šokirao izjavom o ukrajinskim izbeglicama: Ne dolaze zbog rata, već besplatnog stanovanja

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Holandski desničar i pobednik parlamentarnih izbora Gert Vilders komentarisao je danas dolazak ukrajinskih izbeglica u tu zemlju, ocenivši da Ukrajinci ne beže zbog rata, već zbog besplatnog stanovanja i zdravstva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.