Ponovo nevreme: Grmljavina i pljusak u Beogradu

Izvor: Blic, 27.Jul.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo nevreme: Grmljavina i pljusak u Beogradu

Jako nevreme ponovo je pogodilo Beograd večeras, a iako je prema najavama meteorologa ovo bilo očekivano, Beograđane su jake grmljavine ipak uznemirile.

Meteorolozi su tokom čitavog dana upozoravali na pljusak koji će tokom noći pogoditi širu okolinu Beograda, a ovakvo vreme najavili su i u narednim danima.

I sinoć je Beograđane probudila strašna grmljavina koja je prema rečima čitalaca koji su nam se javljali "delovala kao da grom udara u neposrednoj blizini".

JP "Putevi Srbije" posebno naglašavaju da vozači moraju da budu oprezni u saobraćaju zbog velikih količina padavina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme u Beogradu: Otežan saobraćaj u svim delovima grada, kritično na Autokomandi, u Darvinovoj potopljeno vozilo

Izvor: Blic, 27.Jul.2014

Jako nevreme ponovo je pogodilo Beograd večeras, a iako je prema najavama meteorologa ovo bilo očekivano, Beograđane su grmljavine ipak uznemirile. Pljusak je napravio i haos na ulicama...Iz "Beogradskog taksija" kažu da je saobraćaj otežan u svim delovima grada...U Darvinovoj ulici potopljeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.