Ponovo haos, stiglo još jedno upozorenje: Srbija na udaru, poznato i do kada

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 08:13

Ponovo haos, stiglo još jedno upozorenje: Srbija na "udaru", poznato i do kada

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se u Srbiji od danas do 2. juna očekuje lokalna pojava jakih pljuskova sa grmljavinom i gradom.

Pljuskovi i grmljavina koji se na području Srbije očekuju do kraja meseca, ali i početkom juna, lokalno će biti izraženiji uz pojavu grada i sa velikom dnevnom količinom padavina, od 20 do 50 mm u zoni najintenzivnijih pljuskova, lokalno i više.

Na području Bačke, Banata, Srema, Beograda, zapadne Srbije, Šumadije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pomoravlja, istočne i jugozapadne Srbije na snazi je narandžasti meteo-alarm, što znači da se očekuju vremenske pojave takvog inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija "pogođena": Nevreme napravilo haos, vatrogasci prevozili decu preko bujice vode

Izvor: B92, 27.Maj.2023

Jaki pljuskovi sa grmljavinom i gradom pogodili su ovog poslepodneva delove Srbije, kako je u svom hitnom upozorenju najavio RHMZ...U hitnom upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) navodi se da se na jugu Bačke, u delovima Srema i Mačvanskog okruga nastavak obilnih padavina (novih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.