Ponovo haos opozicije u Skupštini; Pozvano obezbeđenje VIDEO

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 12:08

Ponovo haos opozicije u Skupštini; Pozvano obezbeđenje VIDEO

Opozicione partije u Skupštini Srbije ponovo prave haos u sali. Ponovo je pozvano obezbeđenje u salu. Odjekuju zvižduci.

Podsetimo, predstavnici pojedinih opozicionih partija i juče su blokirali rad parlamenta, a to su nastavili i danas. Na dnevnom redu je, inače, rebalans budžeta, a na dnevnom redu je bilo i glasanje o izboru novog ministra privrede.

Poslanici dela opozicije koji su u sali nisu bili na svojim mestima i zahtevaju odgovore na pitanja o raspisivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vanrednih izbora.

Oni i danas nose transparente u skupštinskoj sali.

O dnevnom redu skupštine, rebalansu i glasanju za novog ministra privrede možete pratiti u našem LIVE Blogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BURNO U SKUPŠTINI SRBIJE Obezbeđenje oko poslanika opozicije: Uprkos zvižducima i haotičnom početku sednice izabran novi ministar privrede (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Sep.2023

Uz zvižduke, transparente i obezbeđenje u skupštinskoj sali, Skupština Srbije izabrala je novog ministra privrede Slobodana Cvetkovića. Dok je taj proces trajao, poslanici opozicije su, kao i juče, rad ometali zviždanjem, stajanjem i pokazivanjem parola.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.