Ponovo blokada puta Nikšić - Podgorica

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 13:21

Ponovo blokada puta Nikšić - Podgorica

Grupa građana i danas je blokirala magistralni put Nikšić-Podgorica, u mestu Bogetiće.

Blokada puta, kako su u petak saopštili, planirana je do 16 sati, a prolazak će biti omogućen vozilima hitne pomoći, roditeljima sa decom i bolesnim osobama, navode Vijesti.

U nepotpisanom dopisu "Inicijativni odbor slobodnih građana Crne Gore" zapretio je vladi da će nastaviti proteste i blokadu puteva ako im se premijer Zdravko Krivokapić ne izvini i u potpunosti ne odbaci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Odluku o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva.

Tzv. komite, pristalice predsednika Mila Ðukanovića, dale su Krivokapiću rok od tri dana da se izjasni po tim i još nekim njihovim zahtevima, kao i da se izvini zbog, kako navode, pretnji koje im je uputio.

Premijeru je dat rok od tri dana da odgovori na njihove zahteve ili će u protivnom, zapretili su, radikalizovati proteste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.