Ponovno napadnut direktor Sandžak TV

Izvor: SandzakPress.net, 18.Avg.2020, 15:05

Ponovno napadnut direktor Sandžak TV

Danas oko 10:20h dvojac Adis Murić i Vladimir Kljajić (alijas Samir Ljajić) napali su direktora Sandžak TV Salahudina Fetića i njegovog saradnika Asmira Bihorca. Napad je izvršen u ulici 1. maja neposredno ispred kapije Altun Alem džamije, gdje su Fetić i Bihorac bili u prolazi automobilom. Murić je direktora Fetića napao verbalno, dok je Kljajić držeći se za pištolj kojeg je krio u torbici prijetio Bihorcu. Slučaj je prijavljen policiji, očekuje se hitra reakcija tužilaštva i >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << novinarstkih udruženja. Murić i Kljajić su od ranije poznati policjiskim organima u zemlji i inostranstvu. Kljajić je ranije upućivao prijetnje smrću Bihorcu putem društvenih mreža, zbog čega se protiv njega vodi sudski proces. Podsjećamo da je direktor STV Fetić prije sedmicu dana, tačnije 12.08.2020. društvu Bihorca napadnut od strane lokalnog biznismena. Murić i Kljajić (SANA) The post Ponovno napadnut direktor Sandžak TV appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

UNS: Policija da ispita okolnosti zastrašivanja direktora TV Sandžak

Izvor: Danas, 18.Avg.2020

Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da traži da policija hitno ispita sve okolnosti incidenta ispred Altun alem džamije u Novom Pazaru kada je zastrašivan direktor televizije Sandžak i aktivista liste Muamera Zukorlića, Salahudin Fetić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.