Izvor: Blic, 23.Jun.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponoviti recept iz meča sa Nemačkom

Uz dužno poštovanje prema reprezentacijama Srbije i Gane, Australijanci su u prve dve utakmice pokazali da se ne mogu smatrati autsajderima. Inače, sve ekipe na Mondijalu su približnog kvaliteta, izuzev uskog kruga favorita koji donekle odskaču.

Naš sledeći rival je ozbiljna ekipa, trkački jaka i uporna. Nije me začudilo što su Australijanci protiv Gane diktirali tempo i sa igračem manje. Na to ih je naterao imperativ pobede koji im se nameće i pred susret sa Srbijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dakle, može se očekivati njihova agresivna i napadačka igra. Holanđanin Verbek je stvorio čvrstu i ozbiljnu ekipu, pa nam neće nam biti lako da ih savladamo.

S druge strane, naši igrači su favorizovane Nemce bacili na kolena i potvrdili visoku vrednost. Posle velikog trijumfa verujem da su ostali smireni i da će ih Antić na pravi način motivisati za poslednji meč u grupi. Igra protiv Australaca zahteva maksimalnu koncentraciju i zalaganje, a uz takav pristup osmina finala nije daleko.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.