Ponosan sam na našu vojsku, neka živi Srbija: Vučić objavio video sa prikaza sposobnosti Vojske Srbije ŠTIT 2022  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2022, 18:59

"Ponosan sam na našu vojsku, neka živi Srbija": Vučić objavio video sa prikaza sposobnosti Vojske Srbije "ŠTIT 2022" (VIDEO)

Vučić je prisustvovao prikazu sposobnosti Vojske Srbije "ŠTIT 2022"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas prikazu sposobnosti Vojske Srbije "ŠTIT 2022" na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.

Na Instagram stranici "Budućnst Srbije AV" predsednik je objavio snimak sa današnjeg prikaza sposobnosti Vojske Srbije u Batajnici.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Srbija je neutralna zemlja i Srbija mora da pronalazi rešenja da može da sačuva svoje nebo i da može da sačuva svoju zemlju. Napravili smo bolje uslove i zato smo mogli da uradimo sve da ovako opremimo vojsku modernim sredstvima. Nastavićemo to da radimo. Ponosam sam na Srbuju, ponosan na njenu vojsku, neka živi Srbija! - navodi predsednik na video snimku najlepštih momenata sa "Štita 2022".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.