Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2022, 20:15

Ponoš ili Aleksić: Ko je popularniji kandidat, Milivojević smatra – poranilo se

Za vikend otvorena debata o predsedničkom kandidatu opozicije ne prestaje. Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kaže za N1 da će Zdravko Ponoš biti kandidat za predsednika onog dela Srbije koji želi promenu vlasti. Narodna stranka, međutim, ne odustaje od Miroslava Aleksića kao mogućeg kandidata za predsednika i iznenađena je tvrdnjama Dragana Đilasa da rejting Miroslava Aleksića nije meren.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOALICIJA POD ZNAKOM PITANJA Ponoševa kandidatura novi test za savez SSP - Narodna stranka, Đilas je "lopticu" prebacio JEREMIĆU U DVORIŠTE

Izvor: Blic, 25.Jan.2022

Predlog Stranke slobode i pravde da Zdravko Ponoš bude predsednički kandidat doveo je u pitanje opstanak koalicije SSP/Narodna stranka. Poznavaoci prilika kažu da je reč o manevru Dragana Đilasa kojim pre izbora želi da se postavi za neprikosnovenog lidera unutar opozicije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.