Ponizavanje uzivo Ponudio je studentima 180 dinara na sat odgovori su prava samarcina

Izvor: medio.rs, 08.Feb.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponizavanje uzivo Ponudio je studentima 180 dinara na sat odgovori su prava samarcina

Oglas za posao na jednoj studentskoj grupi izazvao je lavinu negativnih komentara, Ljudi besni što je za posao na gradilištu ponuđena satnica od 180 dinara

Na jednoj studentskoj grupi pojavio se oglas za posao da su potrebni radnici za rad na gradilištu, gde posao podrazumeva čišćenje zgrade od šuta i unošenje materijala, sa plaćenom dnevnicom od 180 dinara po satu.

Pritntskrin: Facebook

Komentari koji su se pojavili ispod oglasa za >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << posao su krajnje neočekivani. Osim što su mnogi nezadovoljni poslom koji se nudi, nezadovoljni su i dnevnicom. Tako neki od komentara glase:

Pritntskrin: Facebook

– Fizikalci na gradilištu treba da imaju dnevnicu bar 20-25 evra, šta je bre ovo?

– Klošari robovlasnički….

Pritntskrin: Facebook

Jedan se i ironično našalio, pa je rekao “180 puta ha“.

– Nemoj da kačis ovo u grupi za studente, niko neće da ti radi ovaj posao za tako male pare, ponižavaj ljude negde drugde – glasio je naredni  odgovor.

Na nezadovoljne komentare ljudi, javio se i momak koji je postavio oglas i rekao:

“Ovako da vam objasnim, kada se piše tender za neki posao vlasnik gradilišta odredi cenu, ja tu ne mogu ništa,znam da je malo, ali nisam ja odredio cenu. Tako da, ako neko hoće nek se javi na broj, ako neće ne mora da komentariše”.

Šta vi mislite o ovome?

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.