Ponestalo mu praznih strana u pasošu, pa navratio u Crnu Goru

Izvor: B92, 06.Jun.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponestalo mu praznih strana u pasošu, pa navratio u Crnu Goru

Bivši premijer Tajlanda Taksin Šinavatra je stigao u Crnu Goru, a javnost je o tome na vrlo zanimljiv način obavestila njegova ćerka na Instagramu.

Naime, ćerka bivšeg premijera Tajlanda objavila je fotografiju svog oca koji se, ako je suditi po fotografijama nalazi na Svetom Stefanu.

“Došao u Crnu Goru da mu se izda novi pasoš jer mu je u starom ponestalo strana. Sada je spreman da osvoji svet“, napisala je njegova ćerka uz fotografiju.

Kako pišu “Vijesti“, Taksin je 2009. godine dobio crnogorski pasoš po skraćenom postupku iako je u tom momentu bio krivično gonjen u rodnoj zemlji zbog korupcije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.