Ponesite kišobran, i čuvajte se poledice...

Izvor: Mondo, 23.Dec.2016, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponesite kišobran, i čuvajte se poledice...

U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, mestimično sa maglom. Tokom dana u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biće oblačno i hladno, uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice

Foto: Mondo/ Goran Sivački

U ostalim krajevima pretežno sunčano. Vetar slab, na istoku umeren i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od -9 do -3 C, najvisa  dnevna od -1 do 2 C, na istoku i jugu oko 6 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U Beogradu će ujutru biti slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, tmurno i hladno uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice.

Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko -4 C, najviša dnevna oko -1C.

Pao sneg u Beogradu (FOTO)

Prema izgledima vremena za sedam dana, za vikend će u jutarnjim satima biti slab i umeren mraz.

U subotu u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biće oblačno i hladno, a na jugu i istoku pretežno sunčano.

U nedelju umereno i potpuno oblačno, od sredine dana ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

U ponedeljak toplije, još ujutru sa slabim padavinama. Do kraja perioda pretežno oblačno i hladno, u utorak i sredu još ponegde sa slabim padavinama, zatim uglavnom suvo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.