Ponesi struju sa sobom

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Dec.2022, 07:30

Ponesi struju sa sobom


Danas se bavimo jednom vrlo zanimljivom temom i konkretnim proizvodom – EcoFlow prenosnim rešenjima za napajanje električnom energijom. Šta ja zapravo to?
Portabl rešenje za napajanje je u suštini uređaj – baterija ali i mnogo više od toga, sposobna da istovremeno napaja nekoliko električnih uređaja za obavljanje raznih zadataka.
Iako su prenosivi izvori napajanja relativno novi na tržištu, tehnologija koju koriste nije potpuno nova. Tek, električna energija svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u današnje vreme nije luksuz u našem svetu – ona je preka potreba, poput: vode, hrane, interneta nešto bez čega danas ne možemo zamisliti život savremenog čoveka, a što je važnije sve nabrojane egzistencijalne potrebštine su međusobno uslovljene jer bez jedne nema one druge jedanko bitne. Bez struje neće raditi pumpa za vodu itd.
Zbog toga nas čak i kratkotrajne, iznenadne nestašice i prekidi u snadbevanju električnom energijom mogu uzrujati i pokvariti nam dan, jer nam ni jedan kućni ili kancelarijski uređaj neće raditi bez struje. I to je upravo ona situacija koja na najbolji način objašnjava ulogu naših današnjih ECO Float uređaja. Oni nam obezbeđuju preko potrebnu električnu energiju za rad aparata u trenucima kada nam je to najpotrebnije!

Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.