Pomozimo malom Viktoru da pobedi bolest!

Izvor: B92, 26.Jan.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo malom Viktoru da pobedi bolest!

Viktor Nikolić je devetogodišnji dečak iz Mladenovca. Otkriven mu je vrlo opasan oblik tumora.

Viktor boluje od neurofibromatoze (tumor tip 1).Tumor mu je opet napao nerve i kreće se prema unutrašnjosti glave. Trenutno su mu ugroženi disajni putevi i preti opasnost od gušenja.

Operacija košta 5000 evra. Pošto je već pet puta operisan, porodica je finansijski iscrpljena, pa su roditelji prinuđeni da zamole za pomoć. Možete pomoći uplatom na žiro račune:

Devizni račun:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanitarna akcija: Pomozimo malom Viktoru da pobedi

Izvor: B92, 26.Jan.2017

Devetogodišnjem dečaku iz Mladenovca Viktoru Nikoliću otkriven je vrlo opasan oblik tumora...Viktor boluje od neurofibromatoze (tumor tip 1). Tumor mu je opet napao nerve i kreće se prema unutrašnjosti glave...Trenutno su mu ugroženi disajni putevi i preti opasnost od gušenja. Operacija košta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.