Pomozimo Stefanu da preživi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Stefanu da preživi!

Stefan je oboleo od Hodgkin limfoma tipa NLPL. Pre uspostavljanja dijagnoze Stefan je vodio miran život, bio je u radnom odnosu, posvećen obavezama, sa mnogobrojnim interesovanjima i planovima za budućnost.

Prvi simptomi bolesti koji su se javili maja 2017. godine bili su bol u levom ramenu i uvećane limfne žlezde na vratu. Nakon brojnih lekarskih pregleda i bezuspešnih biopsija, u novembru 2017. godine postavljena je tačna dijagnoza. Usledilo je 12 hemioterapija a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još 20 zračnih terapija. PET skener koji je urađen u oktobru 2018. godine, posle svih primenjenih terapija, dao je poražavajuće rezultate, koji nažalost govore da je bolest i dalje veoma aktivna.

Neophodno je brzo reagovati jer jedinu šansu za Stefanov oporavak pruža autologa transplatacija matičnih ćelija iz periferne krvi i lekovi iz grupe Checkpoint inhibitora. Ovaj vid terapije, sa velikim procentom uspešnosti, moguće je sprovesti u Nemačkoj, pri čemu je za lečenje i boravak potrebno prikupiti značajan iznos novčanih sredstava. S tim ciljem, porodica i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za lečenje kako bi Stefanu dali šansu za izlečenje i povratak normalnom načinu života.

Pomozimo Stefanu! Upišimo 567 i pošaljimo SMS na 3030.

Uz to, novac možete da uplatite na račune:

- dinarski: 160-524805-68

- devizni (EUR): 00-540-0004444.2

- IBAN: RS351600054000044442

- SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.