Pomozimo Kristijanu Goluboviću da pobedi RAK debelog creva

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 20:45

Pomozimo Kristijanu Goluboviću da pobedi RAK debelog creva

Do sada je za Kristijana uplaćeno 4.584.275,37 dinara, a potrebno je još 7.749.493,05 dinara.

Kristijan Golubović (28) se već sedam godina bori sa rakom debelog creva. Za to vreme je čak pet puta operisan i osam puta tretiran X nožem.

Primio je sve protokolne terapije. Nije bio u remisiji. Ono što čeka Kristijana je operacija uklanjanja stome i nastavak hemoterapije, navodi se na sajtu Fondacije "Humanost bez granica" preko koje se prikuplja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novac za ovog mladića

Kristijanu su potrebna novčana sredstva za operacije, biološke terapije i imunoterapiju.

Do sada je za Kristijana uplaćeno 4.584.275,37 dinara, a potrebno je još 7.749.493,05 dinara.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Kristijanu da pobedi rak debelog creva tako što će poslati SMS sa brojem 189 na 2407.

Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS poruka imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/J. V.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.