Pomozimo Dijani Sivčev da ozdravi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2010, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Dijani Sivčev da ozdravi

KIKINDA -

U vreme praznika kada većina nas razmišlja o kupovini poklona, porodica Sivčev iz Kikinde ima samo jednu želju, da njihova ćerka ozdravi.

Dvadesetogodišnja Kikinđanka Dijana Sivčev rođena je sa deformacijom pankreasa koja joj od četvrte godine stvara velike zdravstvene probleme. Kako priča, do 18-te bolove je imala jednom godišnje, međutim u poslednje dve godine oni se javljaju i pet šest puta.

"Bolovi su nesnošljivi, tada sam u Beogradu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolnici. Tamo sam dve nedelje, bolovi traju 5-6 dana, tada sam na infuziji bez hrane, vode, na trodonima", kaže Dijana

Tek pre dve godine uspostavljena je tačna dijagnoza. Pošto lekari u Srbiji nemaju odgovarajuće instrumente i iskustva za obavljanje takvih operacija, što je Dijana saznala tek 12. novembra, hitna operacija zakazana je za 21. decembar u Rimu.

"Operacije košta 20.000 evra i ja ovom priliko molim sve ljude dobre volje koji žele da pomognu, da spase život mom detetu, pošto je njoj ostalo samo godinu dana života da bi jetra izdržala to", kaže Dijanina majka Radmila

Porodica Sivčev otvorila je za donacije račun u banci Inteza za dinarske uplate 160-5600100792368-38 a za devizne RS35-160-5630200477938-95.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.