Pomoć porodilištima preko Infostana

Izvor: B92, 22.Maj.2013, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć porodilištima preko Infostana

Beograd -- Oko 10.500 Beograđana doniralo je novac za Bitku za porodilišta preko uplatnice Infostana i na taj način je prikupljeno oko 4 miliona dinara, kažu u Fondu B92.

Korisnici usluga JKP Infostan na teritoriji Beograda su uz februarske uplatnice za usluge ovog preduzeća dobijali i uplatnice namenjene akciji Bitka za porodilišta.

"Mi smo se kao društveno odgovorno preduzeće priključili akciji „Bitka za porodilišta“ i uz februarsku uplatnicu objedinjene uplate, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << insertovali i uplatnicu za pomoć ovoj akciji. Na naše veliko zadovoljstvo veliki broj naših korisnika odazvao se ovoj akciji i prepoznao njen značaj i dobrovoljno donirao novac. Prema zvaničnim podacima Fonda B92 više od 10.500 korisnika komunalnih usluga priključilo se ovoj akciji i dobrovoljno doniralo više od 4 miliona dinara koji će direktno biti uloženi u obnovu porodilišta“, rekla je Milica Paunović iz JKP Infostan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.