Pomoć od grada za bolesnu djecu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć od grada za bolesnu djecu

BANJALUKA - Grad podržava brojne humanitarne akcije, pa je tako gradonačelnik Slobodan Gavranović imao sluha i za porodice Šarić i Savanović, kojima je uručena novčana pomoć za liječenje njihove bolesne djece koja dišu na "vještačka pluća". "Nezavisne" su već pisale o Milanu Šariću koji od trećeg mjeseca boluje od hronične respiratorne insuficijencije, što znači da ne može disati samostalno, nego isključivo uz pomoć respiratora.

"Imajući u vidu da su dječak >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iz porodice Šarić i djevojčica iz porodice Savanović dvoje od sedmoro registrovane djece u Republici Srpskoj priključene na aparate za disanje, čiji mjesečni izdaci za struju, samo po tom osnovu, iznose oko 300 KM, gradonačelnik je odlučio da pomogne ovim porodicama koje se, zbog brige o djeci i velikih troškova liječenja, nalaze u teškoj materijalnoj situaciji", kazali su iz Gradske uprave.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.