Pomoć na više adresa

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć na više adresa

Poštovani čitaoci, u Redakciju "Vesti", stigli su novi prilozi i pošiljke, koje darujete za štićenike Humanitarnog mosta.

Reč je o 300 australijskih dolara Žarka Škorića iz Liverpula, zatim 200 dolara Omera Gagića iz Vest Hokstona, dela Sidneja, kao i 50 franaka Milenka Šipke sa porodicom iz Oberordorfa za troje siročića Bojana, Tamaru i Tijanu Lazović iz sela Banje kod Zubinog Potoka. Pristigao novac odmah je prosleđen na kućnu adresu mališana, tačnije njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tetki i starateljki Dobrici Sovrlić, koji će biti utrošen na opremanje kuće nameštajem i izgradnju kupatila Lazovićima.

Isto tako, stigao je i redovan mesečni prilog od po 55 evra anonimnog donatora N. J. iz Minhena za obolelog ratnika Dejana Miloševića iz Vranja, kao i starinu Ranka Majstorovića iz Omarske kod Prijedora, koji su već prosleđeni na njihov prag.

Isto tako, tri anonimne porodice iz Frankfurta, sa velikom ljubavlju i pažnjom pripremili su tri poveća paketa dečje obuće i odeće za uzrast od četiri do osam godina sa željom da odu u ruke onih kojima je to najpotrebnije. Naši reporteri će naravno ispuniti želje donatora i narednih dana beležiti, koliko je ova pomoć usrećila njihove štićenike. "Vesti" se zahvaljuju svim priložnicima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.