Pomoć Srbije stigla u Jermeniju, Sarkisijan zahvalio Vučiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2020, 19:08

Pomoć Srbije stigla u Jermeniju, Sarkisijan zahvalio Vučiću

Predsednik Jermenije Armen Sarkisijan zahvalio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na medicinskoj pomoći koju je naša zemlja uputila Jermeniji za suzbijanje epidemije koronavirusa.

"Velika zahvalnost mom prijatelju, Aleksandru Vučiću. Dobili smo medicinsku opremu i zalihe od Srbije u borbi sa Kovid-19", objavio je Sarkisijan na Tviteru.

On je uz post objavio i četiri fotografije. Na jednoj je prikazano rukovanje dvojice predsednika. Na ostalima se vide paketi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pomoći ispred aviona Er Srbije na aerodromu u Jerevanu.

Na jednom paketu pomoći su i slike zastave dve zemlje uz poruku koju je potpisao predsednik Vučić: "Narodu Jermenije pomoć u teškim vremenima kao zalog dobre budućnosti".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.