Pomirili se Mina i Igor!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2010, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirili se Mina i Igor!

Pevač Igor X, javnosti poznatiji kao dečko bivše farmerke Mine Kostić, promovisao je u sredu veče u kafiću "Blok" svoj novi singl i spot.

Ovom prilikom popularni par proslavio je i pomirenje posle brojnih nesuglasica koje su imali pre Mininog ulaska na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću.

"Ova promocija je dokaz da Igor ima svoje ime, a ne da se šlepa uz moje. Želim mu da ima što više hitova, a ne tamo neke ljubavnice", rekla je Mina kroz osmeh, a Igor dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sa tim načinom života završio i da će se svim silama boriti za ljubav svoje voljene.

Mina i Igor goste su dočekivali sa svojim ćerkama, a među zvanicama su se našli folkerkini dojučerašnji cimeri sa "Farme" Dragana Milošević i Miloš Bojanić, kao i pevačice Mia Borisavljević i Dunja Ilić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.