Pomirili se Dženifer Lopez i Pi Didi

Izvor: Blic, 27.Jul.2011, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirili se Dženifer Lopez i Pi Didi

Dženifer Lopez i Pi Didi večerali su u jednom kineskom restoranu u Njujorku, i time ponovo pokrenuli nagađanja da su u vezi.

Latino pevačica i glumica izgleda je sasvim "salba” prema starim ljubavima.

Kada je davno prekinula vezu sa Benom Aflekom, nakon samo pet meseci udala se za bivšu ljubav Marka Entonija. Međutim, kada je odlučila da se razvede od Marka, prvo se posavetovala upravo sa Benom.

Nakon što je objavila da se razvodi, pevačica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << želela mišljenje još jednog bivšeg, repera Pi Didija sa kojim je bila u vezi pre deset godina.

Iako su nakon raskida prekinuli sve kontakte uporna lepotica je ipak uspela da ubedi Didija da se nađu.

I tako ih je reporter "Dejli stara” video na zajedničkoj večeri u jednom kineskom restoranu u centru Njujorka. Restoran su nakon dva sata druženja napustili odvojeno.

Prisutni tvrde da su tokom večeri delovali veoma raspoloženo i da je sigurno da su nakon deset godina upeli da se pomire.

Pogledajte snimak na kome Dženifer i Didi plešu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.