Pomeren upis  na fakultete

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomeren upis na fakultete

Prvi konkursni rok umesto od 25. juna počeće od od 2. jula i trajaće do 24. jula. Tako će prijavljivanje kandidata za upis na visokoškolske ustanove biti od 2. do 4. jula dok je polaganje prijemnih odloženo za termin od 7. do 10. jula

Zbog vanredne situacije usled poplava Ministarstvo prosvete odlučilo je da se termini upisa studenata u državne visokoškolske ustanove odlože za sedam dana.

Na taj način ostavlja se nešto više prostora svršenim maturantima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se dobro spreme za prijemni ispit.

Procedura upisa u prvom konkursnom roku završava se najkasnije 24. jula, a podaci o preostalim mestima biće objavljeni 31. jula.

Drugi upisni rok odvijaće se od 1. do 20. septembra. Prijavljivanje kandidata biće 1. i 2. septembra, a polaganje prijemnih ispita od 4. do 6. septembra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomeren upis na fakultete

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2014

Prvi konkursni rok za upis na fakultete, umesto od 25. juna počeće od od 2. jula i trajaće do 24. jula, dok će prijavljivanje kandidata za upis na visokoškolske ustanove biti od 2. do 4. jula, a samo polaganje prijemnog odloženo je za termin od 7. do 10. jula.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.