Pomeren sastanak: Đilas na svoj zahtev kod predsednika Vučića u 17 sati

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2022, 15:41

Pomeren sastanak: Đilas na svoj zahtev kod predsednika Vučića u 17 sati

Vučić je tim povodom rekao da je razgovor neophodan

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koji se održava na Đilasov zahtev, pomeren je sa 16 na 17 sati, saopštila je Stranka slobode i pravde.

Predsednik Srbije i šef SSP sastaće se danas u Predsedništvu Srbije, a tema razgovora će biti, kako je saopštio Đilas, “rešavanje političke krize u Beogradu”.

Podsećamo, Đilas na svoj zahtev ide kod predsednika Republike, a .

Moramo da razgovaramo i svi sebe moramo da menjamo i pokazujemo veće postovanje jedni prema drugima – poručio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆ – ĐILAS Predsednik Srbije i lider SSP razgovarali SAT I 15 MINUTA (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Apr.2022

Sastanak predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića i lidera SSP Dragana Đilasa, koji je u 17 časova počeo u Predsedništvu Srbije, upravo je završen. Vučić i Đilas razgovarali su oko sat i 15 minuta a tema je bila "rešavanje političke krize u Beogradu". Očekuje se njihovo obraćanje…

Nastavak na Blic...

"VREME ĆE POKAZATI KO JE VERA A KO NEVERA" Jeremić pomenuo "tehničku koaliciju SNS - SSP" u Beogradu, otkrio i šta će biti sa "Ujedinjenom Srbijom"

Izvor: Blic, 12.Apr.2022, 12:31

Ako Vučić odgovori pozitivno na zahtev Đilasa, time je de fakto kreirana tehnička koalicija u Beogradu SNS- SSP, a Narodna stranka neće biti deo te koalicije, i neće učestvovati u daljem unižavanju institucija. Ne možemo protiv sebe, zakona i volje naroda, poručuje predsednik Narodne stranke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.