Položaj obrva pokazuje da li mu se sviđaš

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položaj obrva pokazuje da li mu se sviđaš

Ako je tip zainteresovan za tebe, podsvesno će pokušati da rukama skrene pažnju na svoje lice

Naučite da ga čitate i kad ćuti.

Stručnjaci za govor tela kažu kako je samo sedam odsto komunikacije izraženo verbalno, dok je čak 55 odsto izraženo govorom tela. Ostalih 38 odsto skriveno je u tonu glasa osobe s kojom komuniciramo. Ovih znakovi pomažu ti da shvatiš da li zainteresovan čak i kad to možda ne govori direktno.

Dodiruje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se po licu

Muškarac koji je zainteresovan za tebe podsvesno će pokušati da skrene pažnju na svoje lice. Istu stvar rade i žene, a ovi pokreti uključuju prolaženje prstima kroz kosu, dodirivanje uveta, trljanje brade ili oblizivanje usana.

Podiže obrve

Ako mu se sviđaš, nekontrolisano će podizati obrve. Ta radnja dopušta oku da upije što više stvari oko sebe, a obrve će nakon podizanja pasti prema dolje, dok se oko pokušava što više rastegnuti. Znamo da zvuči kao vrlo čudna radnja, ali sve izgleda relativno prirodno. Ipak, ako primetiš da mu se obrve dižu i spuštaju, znači da mu se sviđaš.

Naginje se prema tebi

Ako uporno ulazi u tvoj lični prostor, definitivno je zainteresovan. Uz naginjanje prema tebi tu su i njegova stopala, koja, ako su usmerena prema tebi, pokazuju da je sasvim koncentrisan baš na tebe.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.