Poljupcem probudio ženu iz kome

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljupcem probudio ženu iz kome

LONDON - Endrju Rej iz Stafordšira u Engleskoj dve sedmice je bdeo pored kreveta supruge Eme pokušavajući da je probudi iz kome u koju je pala nakon srčanog udara. Lekari su mu rekli da bi moglo da se desi da trajno ostane bez svesti.

Nesrećni otac dvoje dece puštao je supruzi snimke sinčića Aleksandra kako plače i guguče i ćerke Ele kako peva i doziva je. Jednog dana u očaju joj je šapnuo na uvo: "Ema, ako me čuješ, molim te poljubi me".

Desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se čudo i žena je okrenula glavu, napućila usne i poslala poljubac. "Nisam mogao da verujem očima. Mislio sam da će mi srce iskočiti", rekao je Endrju.

Svemu tome prisustvovala su i dvojica zapanjenih lekara. Ema je pala u komu deset dana nakon porođaja, a lekari veruju da je infarkt dobila zbog ugruška koji je stvoren posle carskog reza. Sada se oporavlja, ali lekari još ne znaju da li joj je i u kojom meri oštećen mozak zbog toga što je dugo bio bez kiseonika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.