Poljska političarka u bikiniju mami birače

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljska političarka u bikiniju mami birače

Poljska pevačica Katarina Sžolek, koja je poznata i pod umetničkim imenom Sara Mej, odlučila je da uđe u političke vode i kandidovala se na lokalnim izborima koji će 21. novembra biti održani u varšavskoj četvrti Bemovo.

Dvadesetosmogodišnja Katarina je odlučila da u kampanji iskoristi sve svoje atribute pa glasače mami seksi bilbordima na kojima pozira u bikiniju, na plaži, naravno.

Njen izborni slogan glasi: "Lepa, nezavisna i sposobna”, a Sžolek, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja se nedavno pridružila pokretu "Naš grad” kaže da će se zalagati za izgradnju stanova za invalide, više staza za bicikliste, modernizaciju škola i bolji prevoz u Varšavi.

Takođe, boriće se i da Bemovo dobije novi bazen. Katarinina kampanja je izazvala veliku pažnju poljske javnosti, a njeni politički protivnici nisu propustili priliku da joj prigovore zbog načina na koji želi da pridobije birače.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.