Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2024, 14:08

Poljoprivrednici sutra u Vladi na sastanku s ministarkom Tanasković

Predstavnici deset udruženja poljoprivrednih proizvođača sastaće se sutra u Vladi Srbije sa resornom ministarkom Jelenom Tanasković, kako bi razmotrili zahteve koje su ranije uputili i razgovarali o potencijalnim rešenjima aktuelnih problema sa kojima se susreću uoči prolećne, aprilske setve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poljoprivrednici sutra u Vladi na sastanku s ministarkom Tanasković

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Feb.2024

BEOGRAD – Predstavnici deset udruženja poljoprivrednih proizvođača sastaće se sutra u Vladi Srbije sa resornom ministarkom Jelenom Tanasković, kako bi razmotrili zahteve koje su ranije uputili i razgovarali o potencijalnim rešenjima aktuelnih problema sa kojima se susreću uoči prolećne, aprilske...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.