Politički lideri opozicije postali vidljivi

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politički lideri opozicije postali vidljivi

Vodeći evropski i američki mediji i agencije izvestili su o eskalaciji protesta protiv režima Aleksandra Vučića, ističući, uglavnom, da demonstranti, pored ostavke predsednika Srbije traže slobodu medija, kao i da je Boško Obradović proteklog vikenda postao "najistaknutija ličnost u demonstracijama opozicije". Članak Politički lideri opozicije postali vidljivi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postaje li vođa Dveri novi lider opozicije?

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 08:58

Građanski protest "1 od 5 miliona" tokom vikenda u potpunosti i formalno je preuzela opozicija i lideri okupljeni u Savezu za Srbiju, među kojima se posebno istakao lider Dveri Boško Obradović. Članak Postaje li vođa Dveri novi lider opozicije? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.