Političarka priznala: Bila sam prostitutka!

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političarka priznala: "Bila sam prostitutka!"

Linda Fondren, kandidat za gradonačelnika Viksburga, u američkoj saveznoj državi Misisipi, priznala je da je bila prostitutka i da je njen sadašnji suprug bio jedna od njenih mušterija.

- Radila sam u legalnom bordelu pre 30 godina. Istina je, moj muž je bio moj klijent. Suprug i ja smo u braku 28 godina. Znala sam da će se to saznati, jer se pričalo o tome, ali nisam verovala da će se otkriti i da ću ja danas sedeti ovde s vama i davati intervju - izjavila je Fondrenova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za loklanu televiziju.

Linda Fondren je nedeljama pokušavala da izbegne priznanje i čak je odbacila tvrdnje novinara o njenoj povezanosti sa legalnom javnom kućom u Nevadi "Sejdžbraš ranč".

- To su glasine, a politika je profesija u kojoj su ljudi spremni da učine sve da bi proširili glasine o drugima umesto da diskutuju o problemima, o onome što najviše zabrinjava stanovništvo - izjavila je ona u martu.

Neće podržati legalizaciju prostitucije ako pobedi

Denis Hof, vlasnik "Munlajt bani ranča", legalnog bordela u Karson Sitiju, u Nevadi, smatra da bivša karijera prostitutke nije razlog da neko bude isključen sa lista kandidata.

- Žene koje se legalno bave prostitucijom ostvaruju karijeru u oblasti medicine, prava i obrazovanja, a finansiraju to obrazovanje novcem koje su stekle u javnim kućama poput "Bani ranča". Ne bih mogao biti ponosniji na njihova dostignuća i iskreno verujem da je Linda Fondren, baveći se legalnom prostitucijom u Nevadi, stekla neophodnu poslovnu oštroumnost da bi postala veoma uspešna gradonačelnica - kaže Hof.

Fondren kaže da se bavila prostitucijom samo da bi sebe izdržavala nakon što je, posle majčine smrti, zatrudnela u 14. godini.

- Mrzela sam to - izjavila je Fondren za agenciju AP i dodala da ne bi podržala legalnu prostituciju kada bi bila izabrana.

Otkako je prestala da se bavi prostitucijom i preselila se u Viksburg, Linda Fondren je stekla popularnost zbog svoje borbe protiv gojaznosti. Godine 2010. proglašena je herojem Si-En-Ena kao osnivač inicijative “Viksburžani, doterajte liniju”.

MSNewsNow.com - Jackson, MS

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.