Političari, ako u ovo selo uvedete struju evo kako će vam se meštani odužiti

Izvor: B92, 15.Jan.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političari, ako u ovo selo uvedete struju evo kako će vam se meštani odužiti

Ako drugi političari još nemaju ideju za predizbornu kampanju, mi smo tu da im damo predlog. Trebaju vam politički poeni, sigurni glasovi? Imamo rešenje za vas! Dovoljno je da dođete u selo Pravoševo kod Prijepolja i parlament vam je sve bliži!

Sigurnih 100 glasova imaće političar koji će meštanima prijepoljskog sela Pravoševo rešiti dva osnovna problema – put i struju.

“Ja mislim da i ne znaju da ovo mesto postoji. Znači niko nije došao jedino pošalju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kutije za glasanje i mi ubacimo glasačke listiće u njih i odu”, kaže za “Bulevar B92” meštanin Dejan Vasiljević.

I tako godinama niko da čuje glas naroda, da dođe i pita šta ih muči na vrletima Zlatara.

“Ja moram turizam da dovedem ovde, ja ne mogu svoju očevinu da napustim”, kaže on.

Eto prilike za političare, ali Pravoševci ništa ne prepuštaju slučaju. Pogledajte na koji će se način oni odužiti onima koji im budu rešili problem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.