Policijski sindikat podnosi krivičnu prijavu protiv držvnog sekretara MUP-a

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat podnosi krivičnu prijavu protiv držvnog sekretara MUP-a

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije podneće krivičnu prijavu protiv Dijane Hrkalović, državnog sekretara u MUP Srbije, zbog niza neistina koje je iznela u gostovanju na Televiziji Pink, saopštio je taj sindikat.

- Policijski sindikat Srbije već dve i po godine je meta napada vrha MUP Srbije samo zato što nećemo da ćutimo, već se borimo za prava policajaca i svih zaposlenih u MUP Srbije, ali i Srbiju. Upravo smo mi iz Policijskog sindikata Srbije sprečili ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kosova u Evropsku policijsku uniju, najveću krovnu organizaciju policajaca u Evropi. Mi smo dokazali patriotizam Srbiji, a pozivamo da Hrkalovićeva, ministar policije Nebojša Stefanović i politički deo starešina u MUP Srbije kažu gde su branili Srbe na Kosmetu. Za nas se zna gde smo bili 1998. i 1999. godine, ali gde su oni bili? Umesto da javnost dobije odgovor kako radi fabrika koja je 10 puta gorela za dve godine, zbog čega je poginuo hrabri vatrogasac Milan Rmuš, vrh MUP priča o nabavci opreme. PSS je do sada donirao opreme policajcima vredne preko 35 miliona dinara, štampače, čizme, majice, uniforme, umesto ministar Stefanović i Hrkalovićeva da se time bave. Sledećih dana PSS će u javnost izaći sa podacima o spornoj nabavci tonera za štampače za MUP Srbije u ovoj godini, vrednoj preko 4 miliona evra. Dok vrh MUP troši pare na tonere preko jedne poznate firme, PSS treba od članarine da kupuje opremu policajcima - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.