Policijski ples na raskrsnici

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2009, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Policijski ples" na raskrsnici

Većina saobraćajaca ima svoj repertoar pokreta kojima preusmerava automobile, ali Toni Lipor ima veoma posebne pokrete, kojima već godinama oduševljava, zasmejava ali i preusmerava vozače u Providensu na Rod Ajlandu.

Lipor se okreće na petama, pada na kolena a zatim na ruke, duva u pištaljku u ritmu svog plesa dok mašući belim rukavicama reguliše saobraćaj.

Na ovaj način Lipor reguliše saobraćaj još od 1984. godine, a veliku popularnost je stekao pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se njegov „saobraćajni šou“ pojavio na popularnom „YouTube-u“.

Iako je sada u penziji, na raskrsnicu u Providensu izlazi svake godine pred Božić i preusmerava vozila istovremeno zabavljajući vozače.

Da unese malo zabave u svoj posao odlučio se nakon što ga je inspirisala emisija 'Skrivena kamera'.

“Gledao sam skrivenu kameru i pomislio da bih i ja mogao malo da zaplešem dok regulišem saobraćaj, mada nisam znao kako će moji šefovi da reaguju na to”, rekao je Lipor, prenosi britanski "Daily Mail".

I tako je Lipor počeo da pleše na raskrsnicama u Providensu usmeravajući saobraćaj, a šefovi su mu to dozvolili jer su reagovanja vozača na takav način policijskog rada bila zaista pozitivna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.