Policijski čas u Beogradu: Kad, ko i kako?

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 08:18

Policijski čas u Beogradu: Kad, ko i kako?

Beograd -- Policijski čas za grad Beograd, koji je najavio Vučić, još nije ozvaničen. Prema proceduri najpre treba da zaseda Krizni štab.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je juče popodne da će u Beogradu, u kom je zbog koronavirusa situacija alarmantna, ponovo biti uveden policijski čas. Prema rečima predsednika, on bi trebalo da traje od petka u 18 časova, pa sve do ponedljka u pet sati ujutru.

Za sada nema više detalja o tome da li >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će neko, i ko, mo,ći da u toku policijskog časa izađe napolje, kao i koliko bi to moglo da traje jer se konkretizacija najavljenih mera očekuje na sednici Kriznog štaba.

Nakon toga, kada Štab donese zakjljučak, odnosno predlog mera, one dalje idu na sednicu Vlade Srbije, a tek onda mere koje propiše Vlada idu na sednicu gradskog štaba, koji potom donosi i sprovodi mere.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na odluku o uvođenju POLICIJSKOG ČASA U BEOGRADU, a možda i celoj Srbiji, umnogome će uticati KONOV KOEFICIJENT

Izvor: Blic, 08.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u Beogradu, a možda i u celoj Srbiji, biti uveden policijski čas od petka popodne, pa sve do ponedeljka u ranim jutarnjim časovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.