Policija zaustavila paore kod Pančeva, tu ostaju i tokom noći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaustavila paore kod Pančeva, tu ostaju i tokom noći

Ratari Južnog Banata i Srema koji su, nezadovoljni pre svega otkupnom cenom suncokreta, jutros traktorima krenuli put Beograda, blokirani su u Pančevu i tu nameravaju da ostanu celu noć, izjavio je danas popodne Tanjugu predsednik Organizacionog odbora protesta Zoran Sefkerinac. Sefkerinac kaže da očekuju da dođe do razgovora njihovih predstavnika sa predstavnicima vlade, a ukoliko ne bude naznaka o tom razgovoru, sutra od 12 do 15 sati će, kako je rekao, blokirati putne pravce prema Beogradu. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljoprivrednici za četvrtak najavljuju blokadu puteva

Izvor: Beta, 28.Avg.2013

BEOGRAD, 28. avgusta 2013. (Beta) - Poljoprivrednici iz Pančeva, Alibunara i Vršca u četvrtak će blokirati putne pravce od Pančeva do Beograda ukoliko ih niko iz Vlade Srbije ne primi na razgovor, izjavio je predsednik Organizaciono.

Nastavak na Beta...

Srpski poljoprivrednici najavili blokadu puteva ka Beogradu

Izvor: Capital.ba, 28.Avg.2013

BEOGRAD, Predsjednik Organizacionog odbora protesta poljoprivrednika Južnog Banata i Srema Zoran Sefkerinac najavio je da će poljoprivrednici mehanizacijom sutra od 12.00 do 15.00 časova blokirati putne pravce prema Beogradu, ukoliko ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.